Wat doen we?

CYS is specialist in het maken van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Met meer dan 600 vakcollega’s helpen wij onze partners, de orthopedisch schoenadviseurs, om de eindklant sneller en beter te bedienen met goede orthopedische schoenen van nu. Wij bieden een eigentijdse collectie van moderne op maat gemaakte orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen onder de naam Looxz. Daarnaast maken wij ook speciaal ontworpen orthopedische schoenen. 

Hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in het Limburgse Heythuysen ontwikkelen we onze Looxz collectie volledig in eigen huis. Ook werken we hier aan innovaties zoals de CYScan waarmee partners gemakkelijk en nauwkeurig de juiste maten kunnen opnemen. De productie van onze schoenen vindt plaats in onze fabrieken in Portugal en de Filipijnen.

Open sollicitatie

Velden met een * zijn verplicht. Alle vragen worden binnen 5 werkdagen verwerkt en zijn onderworpen aan onze algemene voorwaarden.

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan