De maat in orthopedische schoenen

Wij zorgen ervoor dat u als partner beter en sneller uw klant kunt bedienen met goede orthopedische schoenen van nu. Beiden begrijpen we namelijk wat de impact van schoenen kan zijn op het leven, dus doen wij er alles aan om er samen voor te zorgen dat er een blije klant de deur uitgaat. 

Rust door zekerheid

Wij beloven u gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatieve eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vakmanschap en innovatie

Wij bieden een compleet pakket, zodat u uw klant kunt laten zien wat hij krijgt. We zorgen voor het hele voortraject zoals CADCAM ontwerp en productie van leesten, aanpassen van supplementen en het maken van proefschoenen. We willen continu blijven innoveren om het u makkelijker te maken. Met onze scanoplossing beschikt u over de juiste meetapparatuur die ook makkelijk mee te nemen is naar andere locaties. We staan altijd open voor nieuwe ideeën.  

Onze Looxz collectie

Vroeger was het ‘functionele’ het enige criterium voor orthopedische schoenen; de schoen moest passen. Naar het uiterlijk werd niet gekeken. Maar de wereld is veranderd. De klant wil niet anders zijn, maar meedoen. Met onze eigen Looxz collecties gaat er een wereld van mogelijkheden open. Dames, heren en kinderen betreden de wereld vol zelfvertrouwen en met levendige tred. Met Looxz hebben we aandacht voor wat de klant echt wil: mooie schoenen. Schoenen waarmee ze blij door het leven gaan. En iedere schoen is volledig op maat gemaakt.

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan