CYScan

De CYScan bestellen? Neem dan contact op met uw accountmanager. Nog geen klant en wilt u de CYScan bestellen of meer weten? Neem dan contact op met ons via customercare@cysgroup.eu of bel naar +31 (0) 475 38 91 30. 
CYScan is een snelle en makkelijke scan oplossing voor het insturen van maatvoering voor het maken van leesten, supplementen, folie pas of complete schoenen. Lees hier meer over onze CYScan oplossing. 
Je kunt ons bereiken door te mailen naar customercare@cysgroup.eu of te bellen naar +31 (0) 475 38 91 30.

Oplossingen

Wij bieden zowel oplossingen als een ruim assortiment voor elk orthopedisch vraagstuk die vragen om lichte of complexe functionele voorzieningen. Op het gebied van orthopedische schoentechniek is geen één uitdaging ons te groot. Zo designen en maken wij onze eigen Looxz collectie maar bieden we ook speciale producten aan zoals: pantoffels, rubber schoenen, badschoenen, sokschoen, binnenschoenen en dat allemaal op maat gemaakt! De specificaties van deze producten kunnen worden opgevraagd door te mailen naar customercare@cysgroup.eu of te bellen naar +31 (0) 475 38 91 30.

Partner worden

Door het vakmanschap wat wij hebben van orthopedische schoenen kunnen wij de productie daarvan uit handen nemen. We bieden het gehele concept, dus elk onderdeel binnen het proces, kunnen bedrijven inspringen per onderdeel waarbij zij hulp nodig hebben. Wij bieden de oplossing voor het probleem dat de partner binnen het bedrijf heeft. Partner worden? Stuur dan een e-mail naar customercare@cysgroup.eu dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Wilt u CYS partner worden? Stuur dan een e-mail naar customercare@cysgroup.eu dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Proces

Onze productielocaties bevinden zich op de Filipijnen en Portugal. In de Filipijnen hebben we inmiddels circa 540 medewerkers werken die volledig gespecialiseerd zijn in het maken van orthopedische schoenen. De productielocatie in Portugal is sinds 2019 opgezet en heeft ongeveer 80 medewerkers.
We maken onze schoenen volledig met de hand in onze gespecialiseerde productiefaciliteit. 

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan