Vacature afstudeeropdracht Financiële afdeling

De beschikbare opdracht kan als afstudeeropdracht uitgevoerd worden door een student maar ook als bijbaan naast de studie.

De Feeture Group (Feeture) bestaat uit Penders Voetzorg en CYS (Choose your Shoes) met wereldwijd circa 700 medewerkers.

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord en heeft 9 vestigingen in Zuid-Nederland. Naast (semi-)orthopedische schoenen kan de klant hier terecht voor een deskundig advies, steunzolen, detailhandel in comfortschoenen en voetbehandelingen geleverd door een team van orthopedische schoentechnici, podotherapeuten, podologen en medisch pedicures.

CYS is ’s werelds grootste producent van maatwerk orthopedische schoenen. Vanuit productiefaciliteiten in de omgeving Heythuysen (Nederland), Manila (Filippijnen) en São João da Madeira (Portugal) levert CYS wereldwijd in 20 landen aan een breed scala van professionele voetzorgaanbieders.

Voor de beide dochterondernemingen levert Feeture vanuit het Shared Service Center (SSC) ondersteunende diensten op het gebied van ICT, Business Intelligence, HR en financiële- en salarisadministraties.

Voor ons hoofdkantoor te Heythuysen zijn wij op zoek naar een student (HBO of WO) die een (afstudeer)opdracht op onze financiële afdeling wil uitvoeren.

DE OPDRACHT

Zelfstandig en onder begeleiding ga je voor de Feeture Group in zijn geheel een accounting manual schrijven met een gemeenschappelijke basis voor alle bedrijven en specifieke aanvullingen voor de afzonderlijke bedrijven, inclusief de vestigingen in de Filipijnen, Portugal en Duitsland. Omdat dit document de basis vormt voor andere landen zal dit document in het Engels moeten worden opgesteld. Het interne document is een handboek waarin onder andere de inrichting van de financiële administratie, de administratieve organisatie en interne controle, te volgen procedures, de werking van de planning- en controlcyclus en bevoegdheden worden vastgelegd. Het document zal mede de basis vormen voor het verder professionaliseren van de (financieel administratieve) organisatie. 

De begeleiding zal worden uitgevoerd door de Group Accounting Manager in samenwerking met de cfo.

JOUW PROFIEL

  • Om deze opdracht uit te kunnen voeren ben je vierdejaars HBO student Accountancy of Controlling of volg je een universitaire studie in deze of aanverwante vakgebieden
  • je bent in staat zelfstandig te werken maar werkt ook graag samen met je collega’s en de professional(s) binnen de organisatie die je begeleiden;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
  • je beschikt over actuele vakkennis, je voelt je verantwoordelijk, bent resultaatgericht en proactief;
  • je hebt een uitstekende kennis van Word en Excel (O365). Kennis van financieel administratieve software en Power BI is een pré.

De startdatum en duur van de opdracht kan in overleg worden afgestemd. De (stage)vergoeding en de eventuele reiskosten zijn marktconform.

INTERESSE GEWEKT?

Wij willen je helpen het beste uit jezelf te halen en we geven je graag de kans om te groeien en verder te ontwikkelen. Werken bij de Feeture Group betekent werken bij een organisatie die ambitieus, professioneel en gedreven is. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer het beste uit jezelf te halen? Dan zou het uitvoeren van deze (afstudeer)opdracht perfect bij jou kunnen passen.

Spreekt dit je aan? Geweldig – we willen je graag beter leren kennen! Stuur dan je motivatiebrief met CV naar vacature@pendersvoetzorg.nl ter attentie van Linda Berkers.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Pieter Meerts, Groepscontroller (p.meerts@ssc-feeture.nl)

Meer informatie over onze organisaties kun je vinden op: www.pendersvoetzorg.nl en www.cysgroup.eu

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan