16 juli 2019

Van hamer naar met de muis

Johan Steenwyk – Steenwyk Custom Shoes

‘Ruim 20 jaar geleden kwam ik al in aanraking met CADCAM technologie in Canada. Ik wilde graag mijn klassieke schoenmakershamer verruilen voor een computermuis bij het maken van perfect passende orthopedische schoenen’, aldus Johan Steenwyk, eigenaar van Steenwyk Custom Shoes. ‘In de virtuele wereld geldt: “measure twice, cut once”, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Zekerheid

Sinds 2010 werk ik samen met CYS. Als bedrijf dat continu innoveert, hadden zij de CADCAM technologie al geïmplementeerd in hun productiefaciliteit. Tijdens een proefperiode stuurden wij onze metingen naar hen toe. De proefexemplaren pasten perfect en dus besloten wij om al onze schoenen te laten maken door CYS.

De hoge kwaliteit, het eenvoudige proces, moderne collectie en snelle levertijd geven mij als orthopedisch schoenadviseur de zekerheid dat ik, met de muis in plaats van de hamer, mijn klanten blij kan maken met mooie kwaliteitsschoenen op maat. En door het uitbesteden van de hamer aan CYS zijn onze dagelijkse werkzaamheden minder arbeidsintensief, minder fysiek en efficiënter. Daardoor kunnen wij ons richten op de klant.’

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan