Sneller klanten bedienen

CYS zorgt ervoor dat jij als orthopedisch schoenadviseur beter en sneller jouw klanten kunt bedienen met goede orthopedische schoenen van nu. We begrijpen namelijk allebei wat de impact van schoenen kan zijn op het leven, dus doen wij er alles aan doen om er samen voor te zorgen dat de klant blij de deur uitgaat. 

Rust door zekerheid

Wij bieden jou als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vakmanschap en innovatie

CYS biedt een compleet pakket om jouw klant te laten zien wat hij krijgt. We zorgen voor het hele voortraject zoals CADCAM ontwerp, productie van leesten en het maken van proefschoenen. We blijven continu innoveren. Met de CYScan beschik je over de juiste meetapparatuur die ook makkelijk mee te nemen is naar andere locaties.

Interesse?

Heb je interesse om partner te worden of ontvang je graag meer informatie? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op. 

Inschrijven als partner

Alle vragen zullen binnen 5 werkdagen verwerkt worden.