Sneller klanten bedienen

CYS zorgt ervoor dat u als orthopedisch schoenadviseur beter en sneller uw klanten kunt bedienen met goede orthopedische schoenen van nu. We begrijpen namelijk allebei wat de impact van schoenen kan zijn op het leven, dus doen wij er alles aan doen om er samen voor te zorgen dat de klant blij de deur uitgaat. 

Rust door zekerheid

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vakmanschap en innovatie

CYS biedt een compleet pakket om uw klant te laten zien wat hij krijgt. We zorgen voor het hele voortraject zoals CADCAM ontwerp, productie van leesten en het maken van proefschoenen. We blijven continu innoveren. Met de CYScan beschikt u over de juiste meetapparatuur die ook makkelijk mee te nemen is naar andere locaties.

Interesse?

Heeft u interesse om partner te worden of ontvangt u graag meer informatie? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op. 

Inschrijven als partner

Alle vragen zullen binnen 5 werkdagen verwerkt worden.