Hoe het begon

Ons verhaal begint in 2001. Antjo de Vos start vanuit zijn passie met het maken van orthopedische maatschachten. Als schoenmaker weet hij als geen ander hoeveel werk het is om goede orthopedische schoenen te maken. Met zijn bedrijf Choose Your Shoes wil hij orthopedisch schoenadviseurs optimaal ondersteunen. 

Intussen heet Choose Your Shoes: CYS. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 600 vakmensen werken. We maken niet alleen kwalitatieve eigentijdse orthopedische schoenen, maar bieden orthopedisch schoenadviseurs gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces.

Onze Looxz collectie

Vroeger moest een orthopedische schoen gewoon passen, er was niet veel keuze in kleur, design en stijl. Met onze eigen Looxz collectie hebben we aandacht voor wat klanten echt willen: mooie orthopedische schoenen. Schoenen waarmee klanten blij door het leven gaan. En elke schoen die wij maken is volledig op maat.

Vakmanschap en innovatie

Wij bieden een compleet pakket, zodat u uw klant kunt laten zien wat hij krijgt. We zorgen voor het hele voortraject zoals CADCAM ontwerp, productie van leesten en het maken van proefschoenen. We willen continu blijven innoveren om het u makkelijker te maken. Met onze scanoplossing beschikt de partner over de juiste meetapparatuur die ook makkelijk mee te nemen is naar andere locaties. We staan altijd open voor nieuwe idee├źn.  

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan