16 juli 2019

Samen blijven leren

HENK-JAN LUITEN – LUITEN ORTHOPEDIE

‘Alles draait om goed samenwerken en samen blijven leren. Dat vind ik ontzettend belangrijk’, aldus Henk-Jan Luiten, directeur en eigenaar van Luiten Orthopedie in Enschede. ‘Alle beslissingen worden gedragen door ons hele team. Bovendien is het geweldig om jonge mensen op te leiden en enthousiast te maken. Andersom kan ik van hun ook weer leren. Zo nemen wij nu de maten digitaal op. Ons hele team werkt met de CYScan. Mijn ervaring is dat je op de IPad zeer nauwkeurig de maat opneemt. Vervolgens stel je samen met de klant het ontwerp samen. Voor de ene cliënt weegt het functionele aspect zwaarder en voor de ander is het eigentijdse uitstraling meer van belang. De Looxz collectie speelt daar goed op in.

VAKMANSCHAP

Tijdens een bedrijfsbezoek aan de CYS productiefaciliteit in de Filipijnen heb ik gezien hoe men daar de orthopedische schoenen maakt. Net als op het hoofdkantoor in Limburg, werken hier gemotiveerde vakmensen met kennis van zaken. Voor mij was het eigenlijk onvoorstelbaar dat er zulke goede mogelijkheden zijn om de productie uit te besteden. Maar ik heb met eigen ogen gezien dat het kan, zonder concessies op kwaliteit!’ 

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan