This website uses cookies to enhance your experience.

SERVICES
VAN A TOT EN MET Z


Orthopedische schoenen maken, dat is onze specialiteit. Met zorg en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk paar schoenen die onze productie verlaat uniek en op maat is. Het maakt niet uit hoe complex of welke mate van functionaliteit nodig is, wij hebben de expertise in huis om elke individuele orthopedische schoenoplossing te realiseren.
 
We kunnen u helpen door de complete productie voor onze rekening te nemen, beginnend bij het schachtontwerp, gevolgd door het snijden van het leer, het in elkaar stikken en tot slot de montage van het onderwerk. Naast de productie van de schoenen kunnen we u ook ondersteunen bij het leestontwerp en de leestfabricage. Hetzelfde geldt voor de vervaardiging van de orthopedische supplementen en speciale voorzieningen die tussen voeringleer en overleer worden ingebouwd.

Kort samengevat, u kunt alle onderdelen van de orthopedische schoenproductie bij ons uitbesteden. Wilt u weten hoe onze productie te werk gaat? Bekijk dan hier onze video van onze productie in de Filipijnen.VOLLEDIGE ONTZORGING

Wat we u als orthopedisch schoenadviseur willen bieden is volledige ontzorging. Zo regelen wij de complete logistieke organisatie van deur tot deur. Tevens leveren we alles conform afspraak. Het is de bedoeling dat u zich kunt concentreren op uw eigen core business: het zijn van een zorgaanbieder voor uw klanten.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Om u als orthopedisch schoenadviseur op de juiste manier te ondersteunen, hebben we een technische handleiding ontwikkeld. Hierin staat alle relevante informatie voor een orthopedisch schoentechnicus met betrekking tot zoolmaterialen, randen, sluitingen en richtlijnen voor de constructie van de schoenen. 


CYScan

CYStore

E-bundle


Loading
Loading