This website uses cookies to enhance your experience.

LOOXZ
SCHOENEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT


Nooit gedacht dat schoenen je wereld kunnen veranderen. Maar wij zien elke dag dat schoenen je wereld kunnen vergroten. Door goede én eigentijdse schoenen te maken. Met onze Looxz collectie laten we je weer fijn door het leven bewegen.

AANDACHT VOOR WAT JE ECHT WIL


Vroeger was het ‘functionele’ het enige criterium; de schoen moest passen. Naar het uiterlijk werd niet gekeken. Maar de wereld is veranderd. Met onze Looxz collectie leggen we de focus niet alleen op een kwalitatief goede en passende schoen maar hebben we ook aandacht voor wat je echt wil: mooie schoenen. Schoenen waar je je goed door voelt. Waarmee je blij door het leven gaat.IDEE, DESIGN, COLLECTIE 

Ieder jaar werken we er hard voor om een stijlvolle Looxz collectie orthopedische schoenen neer te zetten die aansluit op de trends van dat moment. Om van schetsen op papier tot een volledige collectie te komen, werken we met een strak  designproces. Tijdens dit creatieve proces komen diverse aspecten samen. Ons team volgt de trends van het moment, analyseert de markt en houdt de orthopedie nauwlettend in de gaten. Dan combineren we de uitkomsten hiervan, met de waardevolle input van orthopedisch adviseurs. Allemaal om een mooie nieuwe Looxz collectie te ontwerpen met kwalitatief goede schoenen. Ieder jaar opnieuw.

KLEUREN, MATERIALEN, DETAILS


Inspiratie uit de markt zetten we om naar ideeën, en vanuit schetsen ontwikkelen we definitieve designs. Door te spelen met kleuren, materialen en details, creëren we voor ieder wat wils. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder jaar een collectie leuke, eigentijdse schoenen neer kunnen zetten waar mensen blij van worden. Dát is waar we het voor doen. Want wij vinden dat iedereen goede én mooie schoenen verdient.

‘Eindelijk, orthopedisch goede schoenen die er gaaf uitzien.’


LOOXZ DIABETISCHE MODELLEN


Een geselecteerd deel van de Looxz collectie is aangepast in constructie en gebruikte materialen waardoor deze modellen geschikt zijn voor diabetici of personen die gevoelige voeten hebben.

Binnen de Looxz collectie kunt u de diabetisch modellen filteren zodat u in een oogopslag het juiste model kunt selecteren. Als u het model bestelt, heeft u de optie om de specificaties aan te passen, doet u dat niet dan hanteren we de door CYS gekozen specificaties. Lees hier meer over in ons Technical Manual.Benieuwd naar onze collectie? Klik dan hier om verder te gaan.
Wilt u meer informatie over onze Looxz collectie? Neem dan contact op met onze Customer Care afdeling.

Loading
Loading