This website uses cookies to enhance your experience.

E-BUNDLE OVERAL EN ALTIJD ALLES BIJ DE HAND!

Tegenwoordig gaat alles sneller en makkelijker doordat er steeds meer producten en diensten online aangeboden worden. Zo hebben we altijd en overal alles bij de hand. Dit geldt ook voor onze materialen die nu online te zien zijn in de E-bundle!

ER GAAT EEN (NIEUWE) WERELD VOOR U OPEN

Met de E-bundle ontdekt u nieuwe mogelijkheden. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de leerstalen, bent u altijd up-to-date over de nieuwste kleuren en variaties en heeft u direct inzicht tot alle bijbehorende specificaties.


FILTEREN, ZOEKEN EN VERGELIJKEN

Bent u op zoek naar een specifiek soort leer? Onze E-bundle biedt de mogelijkheid om alle leersoorten te filteren en te zoeken. Dit maakt het werken een stuk sneller en efficiënter.

Wat het werken met de E-bundle nog fijner maakt is dat u alle leersoorten kunt vergelijken en zelfs in de wishlist kunt plaatsen. Zo kunt u leersoorten apart zetten om ze eventueel te vergelijken en later de juiste keuze te maken.

Houd er rekening mee dat de kleuren op basis van uw beeldscherminstellingen mogelijk kunnen afwijken. Tevens kan de kleur ook afwijken per batch/levering.NEW THINGS COMING SOON!


In 2023 breiden we de CYS E-bundle verder uit. Dit doen we door de volgende componenten toe te voegen:
  • E-fabrics – alle synthetische materialen
  • E-OSP-materialen – alle materialen gebruikt in voorzieningen
Wilt u weten wanneer we het bovenstaande digitaal beschikbaar stellen? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten!Nieuwsgierig geworden naar de CYS E-bundle? Klik dan op de onderstaande button en neem een kijkje!


Loading
Loading