This website uses cookies to enhance your experience.

BESTELPROCES 
AANMETEN

De orthopedisch schoenadviseur zal de voeten van de klant aanmeten door een 3D scan, cast- of gipsafdruk te maken. De gegevens worden samen met de afgenomen blauwdruk vervolgens digitaal of fysiek naar onze CADCAM afdeling gestuurd.
LEESTEN EN SUPPLEMENTEN

Onze CADCAM afdeling ontwerpt een leest, op basis van de blauwdruk en de maatgegevens. Vervolgens frezen we de leest en werken deze verfijnd af. Met de leest vervaardigen we het supplement handmatig in de gevraagde maten en materialen. Leest en supplement zijn de basis voor het produceren van de orthopedische schoenen.
PASFASE

De orthopedisch schoenadviseur kan ervoor kiezen om de voorlopige leesten en supplementen middels een passchoen bij de klant te controleren op de juiste pasvorm. Dit noemen we de pasfase. Na deze fase kan er nog een extra pasfase plaatsvinden in de vorm van een lederen proefschoen of voeringschoen om het uiteindelijke schoenconcept te testen.
SCHOEN SAMENSTELLEN

Na het passen van de passchoen, kiest de klant samen met de orthopedisch schoenadviseur het schoenmodel uit dat past bij de benodigde voorziening voor de klant. Vervolgens vult de adviseur de details, zoals de sluiting, hakhoogte en loopzool, in op het digitale orderformulier. Al deze informatie wordt samen met de gecorrigeerde leesten en supplementen naar onze productie opgestuurd.

Het aanpassen van de leesten en supplement kunnen wij verzorgen. Hierna start de productie van de orthopedische schoenen. Conform afspraak ontvangt de orthopedisch schoenadviseur de schoenen.
DIRECTE LEVERING

Sommige orthopedisch schoenadviseurs kiezen ervoor om zonder pasfase direct schoenen te laten produceren. Deze orders worden vaak samen met een 3D scan of via CYScan ingestuurd. Onze CADCAM afdeling stuurt de orthopedisch schoenadviseur een screenshot van het gemaakte leestontwerp. De leesten worden na het akkoord, met of zonder digitale leestaanpassing uitgefreesd. Vervolgens start het proces van maken van supplementen en de orthopedische schoenen. De orthopedisch schoenadviseur zal de schoenen conform afspraak ontvangen.

Loading
Loading