Naar maat gemaakte orthopedische schoenen zijn onze specialiteit. Ieder paar dat onze productie in de Filippijnen verlaat is uniek. Hoe complex of welke mate van functionaliteit dan ook, wij hebben de expertise om uw individuele orthopedische schoenoplossing te construeren. 
Wij kunnen de complete productie voor onze rekening nemen, beginnend bij het schachtontwerp, gevolgd door het snijden van het leer, het in elkaar stikken en tot slot de montage van het onderwerk. Naast de productie van de schoenen kunnen we ook het leestontwerp en de leestfabricage verzorgen. Hetzelfde geldt voor de vervaardiging van de orthopedische supplementen en de speciale voorzieningen die tussen voeringleer en overleer worden ingebouwd.  

Concentreren op eigen business

Het komt erop neer dat u alle onderdelen van uw orthopedische schoenproductie aan ons kunt uitbesteden. Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Wij regelen de complete logistieke organisatie van uw uitbesteed werk van deur tot deur en kunnen hierbij een maximale levertijd van 21 kalenderdagen garanderen voor complete schoenen.
Wat we u willen bieden is een totale ontzorging van uw productie, waardoor u zich kunt concentreren op uw eigen core business: het zijn van een zorgaanbieder voor uw klanten. Daar ligt ons inziens uw toekomst, uw toegevoegde waarde in de markt en dus uw verdienmodel. U kunt hier een impressie video bekijken over onze productie van orthopedische maatschoenen.

De ideale oplossing

Wij geven periodiek een uitgebreide catalogus uit in 4 talen met daarin een ruime reeks schoenmodellen, die uw klanten helpen bij het uitzoeken van een passend schoenontwerp. Deze catalogus is ook beschikbaar online op deze website in the Store. Naast de consumenten-catalogus is er een technische handleiding, die alle relevante informatie bevat voor de orthopedisch schoentechnicus met betrekking tot de zoolmaterialen, randen, sluitingen en richtlijnen voor de constructie van de schoenen. Onze overleer-collectie wordt aangeboden in een unieke opbergdoos en omvat meer dan 200 verschillende leersoorten en kleuren. Los van het overleer hebben we een aparte collectie ontwikkeld van voeringleer, voeringmaterialen en kunststoffen. Met dit hele scala aan materialen bent u ongetwijfeld in staat om het juiste product samen te stellen voor eenieders wens.

CYS Partner werden?

Wir bieten Ihnen, als unseren Partner, Komfort und eine garantierte Sicherheit, indem wir einen einfachen und reibungslosen Bestell- und Lieferprozess für hochwertige, moderne orthopädische Schuhe anbieten. Aus unserer eigenen Looxz-Kollektion oder maßgefertigter Schuhehr.

Partnerschaft beantragen