We leven in een wereld waarin digitale ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Ook in de orthopedische schoentechniek zijn er technische oplossingen die orthopedisch schoenadviseurs helpen om klanten nog beter en makkelijker te bedienen.

De juiste meetapparatuur

Wij voegen technologie toe aan onze ambachtelijke basis waaruit ons vakmanschap is voortgekomen. Om onze partners te ondersteunen en dagelijkse werkzaamheden makkelijk te maken, hebben we de CYScan ontwikkeld. Hiermee beschikt u als orthopedisch schoenadviseur over de juiste meetapparatuur die ook makkelijk mee te nemen is naar andere locaties. Vervolgens plaatst u ook uw bestelling digitaal.

Geen gietsels meer

CYScan is een snelle en gemakkelijke oplossing voor het bestellen van leesten, supplementen en folie schoenen. Geen verzending van (gips) afgietsels, geen vuile handen meer, maar eenvoudig meten, uploaden en bestellen met onze iPad. Ervaar het zelf en begin met scannen!

Interesse?

Wilt u meer weten over onze innovatieve meet- en besteloplossing of wilt u een demo? Neem dan contact met ons op.   

Partner worden?

Wij bieden u als partner gemak, rust en zekerheid door een eenvoudig en goedlopend bestel- en leverproces van kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse orthopedische schoenen. Op maat gemaakt uit onze eigen Looxz collectie of speciaal ontworpen schoenen.

Vraag partnership aan